FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Nieuws & Ontwikkelingen

Uitbesteden blijkt steeds vaker een betere oplossing te zijn dan een complete verplaatsing van de eigen productie faciliteit. Bij een complete verplaatsing van de eigen productie faciliteit worden lang niet altijd de financiƫle doelstellingen van het bedrijf gehaald, dit veroorzaakt vervolgens vaak kostbare reorganisaties.
Lees meer..


China gold lang als het walhalla voor industriƫlen. Nergens ter wereld kon je zo goedkoop produceren. Maar de lonen stijgen daar en de karavaan trekt verder. Volgende halte: Vietnam.
Loon Grafiek
Lees meer..


Het tekort aan technisch vakbekwaam personeel zet een rem op de economische groei in het midden- en kleinbedrijf in de metaalsector. Met name de machinebouw en onderhoud en service hebben nu al moeite vacatures op te vullen.
Lees meer..


De krapte op de arbeidsmarkt speelt de industrie steeds meer parten. Binnen de industrie hebben vooral de metaal-, elektrotechnische- en transportmiddelenindustrie last van het personeelstekort. Begin 2007 gaf tien procent van de ondernemers te kennen dat de productiegroei wordt gehinderd door een tekort aan werknemers.
Lees meer..


Bedrijven in de bouw, techniek en metaal staan te springen om vakmensen. Om actief een oplossing te zoeken zijn vanuit deze branchees initiatieven genomen om in samenwerking met het onderwijs jongeren warm te laten lopen voor een specialistische opleiding.
Lees meer..


Onze Diensten

Detail Engineering
Detail Engineering
Detail Engineering
Detail Engineering
Detail Engineering

Detail Engineering
Detail Engineering
Detail Engineering
Detail Engineering
Detail Engineering
Detail Engineering

Constructeurs, engineers en constructietekenaars in Nederland zijn duur, schaars en moeilijk te vinden. Een juiste en effectieve inzet van uw kostbare engineering capaciteit is dus van belang!

Wat nu als u uw constructeurs kan laten focussen op het echte werk, de primaire concepten en ontwerpen en het uitwerken van de detailtekeningen kan uitbesteden tegen lage kosten.

Graag voeren wij die werkzaamheden voor u uit en werken wij de detailtekeningen en de productietekeningen voor u uit.
Uiteraard conform uw wensen en uw specifieke (tekening) normen.

Speciaal voor het uitwerken van uw detailtekeningen hebben wij een specialistisch team voor u beschikbaar in zowel Nederland als Vietnam.
Uw vraagstelling en ontwerptekeningen worden door het Nederlandse team geanalyseerd en doorgestuurd naar ons Vietnamese team. De gewenste detailtekeningen worden door het Vietnamese team naar uw wensen en eisen uitgewerkt en terug gestuurd naar het Nederlandse team. Hier worden de tekeningen gecontroleerd en wanneer deze volledig voldoen aan de door u gestelde eisen aan u overhandigd.

Wij kunnen uw detailtekeningen uitwerken in de volgende engineerings systemen:

- SolidWorks
- Pro-Engineer
- Solid Edge
- Autodesk Inventor
- ME10

Vanzelfsprekend worden alle tekeningen uitgewerkt volgens de Europese standaards en normen die van toepassing zijn voor maatvoeringen, materialen en tekenwijze. Onze organisatorische structuur en uitgebreide kennis van zaken waarborgen hoge kwaliteit en hoge snelheid. Nederlandstalige teksten vormen voor ons team in Vietnam geen enkel probleem.
Lees meer..