FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Vietnam

Fast & Creative is gespecialiseerd in het uitvoeren van engineerings werkzaamheden en het produceren van metaal en kunstof producten in Vietnam. Ons Nederlandse bedrijf, met een eigen vestiging in Ho Chi Minh City, weet met behulp van onze Vietnamees sprekende teamleden elke opdracht tot een succes te brengen. Lees meer..
Productie

Vietnam omvat een creatieve en inventieve productie metropool, letterlijk alles kan er geproduceerd worden. Onze productie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en geschied onder een niet te evenaren snelheid. Lees meer..
Nieuws & Ontwikkelingen

Uitbesteden blijkt steeds vaker een betere oplossing te zijn dan een complete verplaatsing van de eigen productie faciliteit. Bij een complete verplaatsing van de eigen productie faciliteit worden lang niet altijd de financiƫle doelstellingen van het bedrijf gehaald, dit veroorzaakt vervolgens vaak kostbare reorganisaties.
Lees meer..


China gold lang als het walhalla voor industriƫlen. Nergens ter wereld kon je zo goedkoop produceren. Maar de lonen stijgen daar en de karavaan trekt verder. Volgende halte: Vietnam.
Loon Grafiek
Lees meer..


Het tekort aan technisch vakbekwaam personeel zet een rem op de economische groei in het midden- en kleinbedrijf in de metaalsector. Met name de machinebouw en onderhoud en service hebben nu al moeite vacatures op te vullen.
Lees meer..


De krapte op de arbeidsmarkt speelt de industrie steeds meer parten. Binnen de industrie hebben vooral de metaal-, elektrotechnische- en transportmiddelenindustrie last van het personeelstekort. Begin 2007 gaf tien procent van de ondernemers te kennen dat de productiegroei wordt gehinderd door een tekort aan werknemers.
Lees meer..


Bedrijven in de bouw, techniek en metaal staan te springen om vakmensen. Om actief een oplossing te zoeken zijn vanuit deze branchees initiatieven genomen om in samenwerking met het onderwijs jongeren warm te laten lopen voor een specialistische opleiding.
Lees meer..


Recente Projecten

Kunstof gietwerk met behulp van giet mallen.
Lees meer..Laswerk van gelasert plaatwerk.
Lees meer..Assemblage van kunstof producten.
Lees meer..Bouw van opslagtanks.
Lees meer..